Кадър: 7/8 ТВДепутатът Станислав Балабанов от ИТН с коментар във фейсбук

...
Кадър: 7/8 ТВДепутатът Станислав Балабанов от ИТН с коментар във фейсбук
Коментари Харесай

Балабанов от ИТН за Борисов: Преди 8 години беше поръчан от Доган, тази сутрин се събуди жертва на държавен преврат

Кадър: " 7/8 ТВ "

Депутатът Станислав Балабанов от Има Такъв Народ с коментар във фейсбук малко след края на изключителната конференция на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Ето какво написа Балабанов:

След като беше " поръчан " от Доган преди 8 години, тази заран се разсъни " жертва на Държавен прелом ".

Отговорът е доста елементарен.

Страхът от истината ви държи пандизчия, господин Премиер. А истината е за смелите... "

По-рано Борисов разгласи, че го викат в Народното събрание, с цел да му вършат " Народен съд ".



„ Защо да се явя, като те са ми дали своят вот оставката. По тяхното решение, аз към този момент съм жител “, сподели, съобщи Борисов на изключителна конференция в централата на ГЕРБ тази заран на в отговор на публицисти дали ще се яви в Народното събрание на 21 април.

Планът за възобновяване е подаден в Народното събрание, те ме викат там, с цел да вършат национален съд, съобщи през днешния ден министър председателят в оставка Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос дали ще се яви в Народното събрание на 21 април, предаде БГНЕС.

В началото Борисов изиска да не се спекулира по никакъв метод с Плана за възобновяване.

„ Спрете да спекулирате, че няма План за възобновяване – той е юридически от над 200 индивида, 38 работни сесии с Европейската комисия има. На процедура не е допустимо да се чете в Народното събрание, на процедура би трябвало да им го чета до края на юли “, сподели Борисов.

„ Умолявам сътрудниците най-отговорно – приемете го, той е добре изработен. Отхвърлете го, като не ви харесва – дайте си вашия проект, само че спрете да спекулирате, че няма проект “, сподели още той.

Според него откакто се е видяло, че има ново болшинство в Народното събрание: „ Росенец повече няма да бъде закачан, няма да има и мажоритарни избори, тъй като оправданието е, че би трябвало да бъде по-спокоен Народното събрание.

„ Вече за всеки стана ясно, че ГЕРБ и Движение за права и свободи нямат нищо общо “, сподели още Борисов и добави, че „ целият „ Росенец “ е добре съгласуван сред „ Да, България “ и Движение за права и свободи.

Относно разпускането на Националния действен щаб, Борисов предложи, доктор Александър Симидчиев да го оглави и той да дава инструкции на министрите до момента в който има ново държавно управление по какъв начин да работи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР